Kdybych Vypouští svým přátelům na ICQ Náhodně Jak je dostanu zpátky?

December 7 by admin

Kdybych Vypouští svým přátelům na ICQ Náhodně Jak je dostanu zpátky?


AIM je zdarma instant messaging, program vytvořen AOL. Pokud jste v poslední době vypouští jednu nebo více přátelům z vašeho Buddy Listu, jediný způsob, jak se dostat zpět, je přidat jako byste přidat nový kamaráda. Pokud jste již dříve stanovený cíl pro přihlášení vaše konverzace přes menu "Nastavení", jména obrazovky přátel, které jste IM'd jsou uloženy v počítači. Pokud ne, budete mít na paměti, každé jméno obrazovku, kterou chcete přidat zpět do vašeho Buddy Listu.

Instrukce

Hledání IM protokoly

1

Otevřete AIM a přihlaste se jako obvykle. Klikněte na "Možnosti", "Nastavení" a přejděte na záložku "IM Logs".

2

Ujistěte se, "Log mé chatu konverzace" je zaškrtnuto, jinak to nebude fungovat. Pokud AIM není přihlášen konverzací, jedinou možností je pamatovat jména obrazovky nebo e-mailové adresy těch, které jste smazali.

3

Klikněte na tlačítko "Zobrazit protokoly." Každý z přátel, které jste měli konverzace chatu s mít svůj vlastní soubor protokolu. Název souboru je jejich jméno AIM.

4

Zapište si tyto názvy obrazovky, aby re-přidávání proces rychlejší.

Přidání Přátelé

5

Přihlaste se do AIM jako obvykle, pokud ještě nejste přihlášeni. Klepněte na možnost "+ Add" nebo "+ kamarády." Titul se liší s různými verzemi AIM. Pokud se zobrazí seznam drop-dolů, klikněte na "Přidat kamaráda."

6

Zadejte AIM uživatelské jméno Buddyho do krabice s nápisem "Vstup AIM jméno." Pokud byste chtěli přidat celé jméno, telefonní číslo nebo e-mailovou adresu osoby, klepněte na tlačítko "Další podrobnosti (volitelné)" a vyplňte v kategoriích, které byste chtěli přidat.

7

Klikněte na tlačítko "Save". Zkontrolujte Buddy Listu, abyste zjistili, informace jsou k dispozici.

8

Tento postup opakujte, dokud jste znovu přidán všech vašich přátel.

Tipy:

  • Poté, co jste obnovení seznamu přátel, zvažte uložit ji do počítače kliknutím na tlačítko "Options", "AIM", "Uložit Buddy Listu" a výběru, který uvádí chcete uložit. Klepnutím na tlačítko "Save" a pomocí okno Průzkumníka Windows, zvolte umístění v počítači pro uložení Buddy Listu před kliknutím na "Uložit". Pokud ztratíte Buddy Listu znovu, můžete jednoduše načíst uložený Buddy Listu místo znovu přidání každého kamaráda individuálně.